Openingstijden
De praktijk is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Op dit moment is er geen wachtlijst.


Vergoedingen

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Daarnaast is de oefentherapeut ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Raadpleeg het register.

De vergoedingen zijn als volgt geregeld:
– Personen onder de 18 jaar zonder chronische indicatie krijgen bij de meeste zorgverzekeraars 18 behandelingen per jaar vergoed uit de basisverzekering. Zijn er meer behandelingen nodig dan worden deze uit de aanvullende verzekering van de ouders vergoed. Het aantal behandelingen dat uit de aanvullende verzekering vergoed wordt, is afhankelijk van het gekozen aanvullende pakket.

– Personen onder de 18 jaar met een chronische indicatie krijgen vergoeding vanuit de basisverzekering. Per zorgverzekeraar is het verschillend of daar een verwijzing voor nodig is van uw huisarts, jeugdarts of medisch specialist. Uw kinderoefentherapeut zal dit samen met u bekijken en u hierover informeren.

Controleert u voor de zekerheid de polis van uw verzekering!
Neem uw verzekeringspasje mee bij de eerste behandeling. En controleert u uw polisvoorwaarden vóórdat u de behandeling start. Hebt u vragen hierover? Stel ze gerust!


Afmeldingen

Wanneer u een afspraak heeft en verhinderd bent, dient u zich 24 uur van te voren af te melden. Als de telefoon niet wordt beantwoord, kunt u de boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Indien de afspraak niet tijdig is afgezegd, kan het verzuimtarief worden gehanteerd. Dit is 75% van het behandeltarief en dient u zelf te betalen. Deze kosten worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed.


Kosten en betalingsvoorwaarden

De oefentherapeut declareert het behandeltarief dat is afgesproken met uw zorgverzekeraar. Wanneer u niet aanvullend verzekerd bent of onvoldoende aanvullend verzekerd, krijgt u 1 keer per maand een nota met het verschuldigde bedrag van die maand. Deze kosten zijn voor eigen rekening en dienen binnen 30 dagen te worden betaald.

€ 43,00  Zitting oefentherapie in de praktijk
€ 55,00  Zitting kinderoefentherapie
€ 57,00  Intake en onderzoek, na screening, zonder verwijzing huisarts / specialist
€ 55,00  Intake en onderzoek, met verwijzing huisarts / specialist
€ 50,00  Instructie / overleg ouders van patiënt
€ 25,00  Aanvullende verslaglegging, basis
€ 40,00  Aanvullende verslaglegging, uitgebreid
€ 50,00  Aanvullende verslaglegging, motorisch onderzoek

BTW-ID: NL 00 184 2323 B55


Privacy

Alle oefentherapeuten zijn bij wet verplicht tot geheimhouding van cliëntgegevens. Uw digitale gegevens worden op een beveiligde server bewaard. Uw papieren gegevens worden ook beveiligd opgeslagen.

Er zal alleen met uw huisarts, specialist of met andere disciplines overleg plaatsvinden, wanneer u daar toestemming voor heeft gegeven.

Privacyverklaring
Cookie beleid

Klachtenregeling
Als u bij uw oefentherapeut onder behandeling bent of bent geweest, heeft u waarschijnlijk gemerkt dat deze al het mogelijke doet om u de hulp te bieden die u nodig heeft. Goed onderling contact is daarbij heel belangrijk. Gelukkig zijn de meeste cliënten tevreden over de behandeling die zij krijgen. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Bent u ontevreden over bepaalde zaken, of heeft u een klacht? Lees meer…